Mobilfizetési
applikációk és
érintőkártyák (X)

(X)

Sok szeretettel köszöntjük Önt Magyarország legnagyobb mobilfizetési és érintéses fizetési portálján!
A portál azért született meg, hogy a magyar internet legnagyobb, mobilfizetéssel foglalkozó kikötőjeként széleskörűen tájékoztassa és segítse Önt a mobiltelefonjával igénybe vehető mobilfizetési megoldások közötti eligazodása során, az alapoktól kezdve egészen a szakmai szintű napi információkig.
A portál célja továbbá, hogy szakszerűen és részletesen bemutasson minden olyan mobilfizetési megoldást, mely a magyar ügyfelek számára (magyar nyelven) készült.
Nem utolsó sorban a portál célja a szakmai közönség információkkal történő ellátása is.
Amennyiben Ön először böngészi portálunkat, azt javasoljuk, hogy először tekintse át a MOBILFIZETÉSI ALAPISMERETEK fejezetet, mely segít Önnek eligazodni a mobilfizetés útvesztőiben.
Ezt követően böngészhet a MOBILFIZETÉSI ALKALMAZÁSOK között, vagy áttekintheti a hazai ÉRINTŐKÁRTYÁK választékát.
Amennyiben szeretné figyelemmel követni a mobilfizetés hazai fejlődését és az újdonságokat, akciókat, úgy kérjük, iratkozzon fel HÍRLEVELÜNKRE.
Kérdését, észrevételét várjuk ELÉRHETŐSÉGEINKEN.
Ugyanitt várjuk jelentkezését, amennyiben Ön egy mobilfizetéssel foglalkozó cég vagy bank képviselője és publicitást, megkülönböztetést, vagy bármilyen pontosítást szeretne elérni Magyarország legnagyobb mobilfizetési és érintéses fizetési portálján!
Köszönjük!

Copyright © 2015 Bankkártya Kft.